I ovaj dan noe radne nedelje ćemo d posvetimo horoskopu , a koji važi za jednu od zanimljivijih tema u javnosti. Naime , oduvek je horoskopvažio za jednu od najvećih zanimacija , pa čak i za one koji ne veruju u njega često su voleli da pročitaju, pa da se makar nasmeju ako ništa . Sa druge strane postoje oni koji iznimno veruju u horoskop i natalne karte , pa često prate sva dešavanja na polju novca , zdravlja , ali i posla i ljubavi.

Međutim , malo je onih koji shvataju da horoskop na neki način i nije tačan , te da je to većinom prepisivanje od drugih i lupanje napamet , te da tu opštene nema neke ozbiljne astrologije na koju biste trebali da se usmerite. Danas je to teško dokazati ponajviše ženama , koje su naprosto lude za njim i redovno ga prate. U nastavku ovog članka ,a kao što ste i sami mogli da zaključite po naslovu , mi vam donosimo predviđanja Ruskog astrologa Sergeja Lavrova , koji je kreirao horosko za mesec jun , te koji ističe da će sledeća tri znaka imati jako mnogo sreće u nastavku meseca. 

Dakle , prvi od njih je strelac , koji na polju posla može da očekuje dobre ponude , a za koje se navodi da ih ne bi trebao propustit, jer bi od ove prilike mogao da zaradi duplo više novca. Sledeći su blizanci , koje ovaj mesec čeka sreća sa nekretninama , jer bi moglo da dođe do nasleđivanja nečeg neočekivanog. Poslednji horoskopski znak je ovan , koji bi mogao da ima sreće sa nagradnim igrama , a po njemu od 19 juna bi trebao odigrati koji bingo ili loto, jer sledi jako veliki dobitak.