Od kada je Ljupka Stević prekinula decenijsku romansu sa generalom Dragišom Simićem, koja je kao epilog imala razbijanje njegovih automobila, mnogi muškarci je se pribojavaju.

Ali, izgleda da je Saša koji je poznatiji kao Žika Jakšić skupio hrabrost pa prišao Ljupki na jednom prestoničkom događaju, na kojem su uslikani dok cijele noći razgovaraju.

Njih dvoje su se prošle sedmice sreli, a vrlo su se obradovali jedno drugom, kako kažu prisutni. Poslije susreta, nisu se rastali kao što poznanici to rade, nego su Ljupka i Žika cijelo veče proveli u ćaskanju i smijanju.

Svi prisutni kažu da su pjevačica i čelnik Grand produkcije cijelo veče proveli zajedno, a da su im pojedinci čak dobacivali kako bi njih dvoje bili savršeni par. Žika jeste malo starije od Ljupke, ali s obzirom na to da ona to i voli, njih dvoje bi zaista bili savršena kombinacija.

Pored toga, Žika je i slobodan čovjek, ali i poznat kao jedan veliki džentlmen što bi njoj itekako odgovaralo. Samo bi Žika trebalo da povede računa da ne razočara nju, kako mu ne bi razbila smarta, a sve to prenosi Star.

Ono što se malo zna jeste da je Žika za vrijeme takmičenja Zvezda Granda uplovio u romansu sa Slavicom Ćukteraš, koju su dugo krili od medija, zbog toga što je pjevačica bila mnogo mlađa, a smatralo se da je zbog veze sa Žikom i povlešćena u Grandu, te su ipak poslije stalnih svađa i pomirenja, nakon dvije godine i raskinuli svoju romansu, zbog pritiska cijele javnosti.