Jedan od najpopularnijih i najjomiljenijih glumaca u regiji je Nikola Kojo koji se od malih nogu bavi glumom i pojavljivao se u niz filsmkih ostvarenja u Srbiji ali i regiji. Kada je u pitanju njegov privatni život glumac se trudi da ga drži što dalje od očiju javnosti ali je poznato da je u sretnom braku sa Aleksandrom koja je bila manekenka i živjela je u Sarajevu.

Njih dvoje danas imaju tri kćerke a nedavno su se preselili iz Srbije u Sloveniju i već dosta dugo Nikolu nismo vidjeli na filmskom ekranu u nekom novom ostvarenju. Malo je poznato da je on prije veze sa svojom suprugom, sa jednom drugom ženom bio u vezi preko deset godina a radi se o Olgi koja je po struci stomatolog i sa kojom je praktički živio kao da su u braku samo nisu imali papir da bi ta veza bila ozvaničena.

Po Beogradu se pričalo da je Olga prelijepa crnka koja je veoma tolerantna prema glumcu koji je bio poznat po boemskom načinu života. Ona se potajno nadala da će se Nikola promijeniti vremenom iako su je njeni prijatelji savjetovali da ga ostavi. Kada joj je dosadilo čekanje ona se jednostavno spakovala i napustila njihov zajednički stan.

To je bilo 2007. godine oko Nove godine i Olga je tada otputovala u Australiju kod rodbine. Međutim Nikoli nije trebalo puno vremena da je preboli jer se ubrzo počeo viđati sa 12 godina mlađom Aleksandrom sa kojom se počeo pojavljivati u javnosti a ubrzo su se i vjenčali.