LAV: Sunce koje je u petoj kući će da donese ovome znaku očekivani finansijski napredak, a vi možete u ovoj godini da očekujete napredak u poslu, te je možda čak već i došao. Osim toga postoji šansa za neke nove dobre prilike za karijeru.

Vi ste ambiciozni, te je potrebno da se samo prepustite svojim emocijama, a vi ćete najbrže doći do novca ako budete razmišljali van okvira, te se bavili sa tehnologijom i jednostavno slijedili svoju želju za otkrićima.

Djevica: Vaše finansijsko stanje će se popraviti ove godine i što se tiče karijere, mnogi bi mogli čuti nešto lijepo oko svoga posla. Ako budete razmišljali o promjeni posla, onda bi bilo dobro da razmislite malo bolje o tome jer postoji šansa da vas to vrati korak unazad.

Škorpija: Pred vama se nalaze prilike koje vama mogu da omoguće šansu da dobro zaradite, a kada je u pitanju biranje projekta, onda treba da budete orginalni i inovativni, te da posvetite pažnju tome.

Strijelac: Već na samom početku godine ste možda vidjeli poboljšanje, a ve godine bi vi mogli da ostvarite zaradu na neočekivanim mjestima, gdje vas očekuje i prilika koja je bitna za vaš napredak u karijeri.

Vodolija: Situacija u finansijama će vam biti dosta bolja nego ranije, a samo je bitno da zapamtite da ne donosite neke previše impulzivne odluke i posebno pogodan priliv novca će vam biti u maju. Razmišljajte šta radite i samo budite odlučni i hrabri kada donesete odluku.