U današnjem članku govorit ćemo o horskopskim znakovima i atrologiji. Naime , astrologija se bavi proučavanjem simboličkog međuutjecaja položaja i kretanja nebeskih ttijela , pa samim time i čovjekovu osobnost , te slijedove događaja , ali astrologija ne proriče budućnost , te se položajem zvezda u vašem životu određuju određeni događaji koji Vam mogu predstojiti u narednom periodu.

Verujemo da Vas sve zanima kada ste u ljubavnom odnosu da li možete da verujete partneru ili ne , da li Vam je partner sklon prevari. Samim tim danas Vam donosimo koji horoskopski znaci su skloni prevari , a od koga da bežimo , kao što bi se reklo ” glavom bez obzira “. Nažalost , varanje emotivnog partnera se mnogo češće dešava nego što mi to stvarno mislimo. U nastavku članka Vam donosimo koji su to horoskopski znaci skloni prevari.

OVAN – znak koji vlada Marsom , a Mars je planeta akcije , agresije i seksualnosti. Dakle samim tim , ovan je znak koji će Vas sigurno prevariti i to bez razmisljanja. Te su skoloni tome da im emotivni partner vrlo brzo dosadi. BLIZANCI – od svih znakova , blizanci se smatraju ubedljivo najvećim preljubnicima. Kao što i sam naziv kaže , blizanci imaju dve ličnosti i nikad zasigurno ne znate koja je strana u pitanju. Blizanci svega vole da imaju po dva , nekada i više , pa je zasigurno da Vaš emotivni partner neće zasigurno se zadovoljiti samo Vama. VAGA – balans im je najvažniji , a održavanje ljubavne veze je deo toga . Jedno je zasigurno ako Vas vaga vara to je zato što od vas ne dobija dovoljno pažnje koliko bi ona u tom trenutku trebala da ima. RIBE – su poput blizanaca i vage , također znak dualnosti . Intrigira ih polaritet , pa ih često privlače drugačije ličnosti od onih sa kojima su u vezi. Više o tome pročitajte ovde.