Zanimljivo je koliko zapravo možemo d aupoznamo sebe i druge na osnovu horoskopskih znakova. O svih 12 horoskopskih znakova postoje različita mišljenja, a mi Vam danas otkrivamo šta su astrolozi rekli, ko su najgori supruzi koje možete da imate. Svi nastoje da imaju zdrave emotivne odnose, puni razumijevanja, poštovanja i ljubavi. Ovo su znakovi s kojima ne bi trebali da se upuštate u bračne vode.

Ovan
Ovnovni su poznati po tome da rade sve što samo njima odgovara, pa će tako biti i viđanje. Viđati ćete se samo kada oni to žele, a ako Vi sami odaberete mjesto, on se vrlo vjerovatno neće ni pojaviti. Ako naiđe nešto ili ipak neko bolji u njegovom životu, vi ćete vrlo lako biti zaboravljeni. Oni sebe uvijek stavljaju na prvo mjesto, te sve dok je njima dobro njima je najbolje.

Bik

Bikovi su inače najtvrdoglaviji horoskopski znakovi. Oni nikada neće odbiti Vaše ideje za izlazak poput kina, predstave i slično, ali kada se završi to, prebacivati će Vam taj izlazak. Na kraju, Vaš izlazak će biti kao da Vam je Bik učinio uslugu da izađete, te će uvijek to koristiti kao izgovor i razlog da Vi ispunjavate njegove želje.


Lav
Lav nikada neće prvi prevaliti preko jezika da Vas voli. Njihova ljubav prema Vama vidjeti će se kroz druge stvari, ali nikada kroz tu riječ. On nikada neće sebi dozvoliti da ga drugi nazovi lošim momkom, tako da će oni Vama odgovoriti ako prvi kažete da ih volite. Ali sve dok šutite o riječ ljubav, on će također da šuti.