U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se rijaliti programa , koji je u poslednjih par godina postao jedan od najgledanijih programa širom sveta. Nije tajna da ovakav vid formata televziji uvek donesu najveći prihod, pa često možemo u različitim formama da vidimo da se prikazuju na malim ekranima.

Naime , poslednjih 5 godina jedan od najpoznatijih i najaktuelnijih je svakako rijaliti Zadruga , a jedan od prvih koji je bio poznat na našim prostorima je Veliki brat, gde su učestvovale blizankinje koje su privlačile pažnju mnogih. Violeta Raleva je prva ušla u rijaliti i publici je bila jako simpatična a nakon nje joj se pridružila i sestra Kristina. Violeti se u rijalitiju desila i velika ljubav koja je kao to obično biva u ovakvim emisijama bila burna. U pitanju je bio Karlo Zagorac a kada su se stvari između njih zakuhale do maksimuma produkcija je u rijaliti uvela Violetinu sestru koja je Viki bila velika podrška.

Naime , ona je u tom trenutku imala 20 godina , dok je on bio 13 godina stariji od nje , ali to im nije predstavljao problem , pa su svoju ljubavnu vezu nastavili i posle rijalitija. Ubrzo su iznajmili zajednički stan te počeli da žive zajedno , te je sve izgledalo jako dobro do trenutka kada su objavili da su razliku , a kao razloj je istaknuta razlika u godinama. Po završetku rijalitija su blizankinje bile jako popularne , a onda su se odjednom povukle iz javnosti.