Jednim od najvećih umetnika sa naše estradne zasigurno se smatra Srđan Žika Todorović , koji pored toga što je veliki umetnik , te koji poseduje talenat koji je neosporiv za film i glumu , također je jako veliki talenat za muziku , a što pokazuje dokaz da je bio član grupe EKV u kojoj je svirao bubnjeve i to uporedo sa karijerom glumca koju je gradio.

Naima ,ljubav sa njegovom suprugom je bila na prvi pogled , a desila je se na Adi Ciganliji kada je se u sadašnju suprugu Anu Jovičević smrrtvo zaljubio. To je se desilo pre skoro dvadeset godina iako je u više nvrata navodio da nije neki tip za ozbiljne veze , ali su bili 6 godina u vezi pre nego su se venčali. Najveća sreća je se desila nakon deset godina akda su se ostvarili kao roditelji , te su dobili sina Dejana , koji je nažalost sa tri godine preminuo u snu.

Smrt deteta je svakako najveća bol koju jedan čovek može da doživi u svom životu , te je poznato da se mnogi brakovi raspadnu posle toga , jer je često osećaj krivice pokretač svega. Međutim , Ana i Žika su ostali zajedno te odlučili da se izbore sa ovim životnim iskušenjem koje su doživeli. Tragedija ih je još više povezala , te su bili najveća podrša jedno drugom.  I nakon toliko godina koje su proveli zajedno oni se vole kao prvog dana što pokazuje i fotla koju je Žika postavio na Instagram a u opisu stoji samo jedna riječ: Ljubav.