Vjerujemo da ste do sada jako puno puta čuli neke slične priče koje ste čuli da su se desile na našim prostorima u proteklih 20 i više godina. Jednostavno, imamo neke izvođače, koji izdaju par pjesma ili čak cijeli album koji napravi bum, i onda jednostavno ti izvođači jednostavno nestanu sa scene. Razloga je više, ali je u većini slučajeva život odgovoran za te stvari. 

Najbolji i najveći primjer jeste popularna Tanja Savić koja je ušla u finale Zvezdi Granda, i koja je imala sjajan debitantski album koji je odlično prošao, a sa svojim prijateljima koji su bili sa njom na Zvezdama Granda je punila apsolutno sve dvorane i stadione u regiji. Proglasili su je čak i novom Draganom Mirkovićem, ali ona je u roku od par godina jednostavno nestala sa balkanske scene. 

Svi su se pitali gdje je nestala, a onda se saznalo da se udala, odselila se u Australiju, rodila je dvoje djece za jako kratko vrijeme, i ostavila mikrofon sa strane. Nakon 10 godina se ponovo pokušala vratiti na scenu, ali to nije bila ni približno ona Tanja Savić koje se sjećamo sa početka nobog milenija. I danas se sjećamo jedne slične pjevačice, samo što je ona nakon odlične pjesme “Adrenalin”, odlučila da završi medicinski fakultet, i da postane doktor. 

Njeno ime je Dejana Penazić, koja je 2014 godine definitivno odlučila da prihvati posao i poziv doktorske struke. Udala se, dobila je i malog sina koji se zove Aleksej. Evo kako danas ona izgleda. Sjećate li se vi Dajane Penezić?