Mladen Vojčić Tifa je svojevremeno bio jedan od najpoznatijih pjevača u nekadašnjoj Jugoslaviji, nakon što je postao glavni vokal u najpopularnijem rock bendu u Jugoslaviji, Bijelom dugmetu, te su svi bili tada očarani njegovim vokalnim sposobnostima. Nkaon jednoga albuma, on je napustio bend, te je krenuo sa svojom solo karijerom, te je i danas aktivan na muzičkoj sceni, a o njegovom privatnom životu se zna veoma malo. Zna se da je u braku sa svojom suprugom Ljiljanom Matić Vojičić više od dvije decenije i da ovaj par ima kćerku Saru koja je krenula očevim stopama ali za razliku od poznatog oca koji se bavi rokenrolom ona preferira metal zvuk, te je u tim krugovima poprilično poznata i cijenjena

Osim toga, po mnogima je Sara prava ljepotica, a otkako je postala dijelom muzičke scene, dala je i nekoliko intervjua, u kojima je istakla kako njoj slava kao slava nije bitna, posebno ne želi da je stiče preko imena svoga oca, mada joj je on rekao da je uvijek tu za nju ako može da pomogne sa nekim savjetom. Ipak, ona smatra da može i da treba da se za sve sama izbori, mada, kada nešto snimi, prvo to pusti svome ocu Tifi da to presluša, te onda sve to zajedno analiziraju, te joj ipak na kraju, njegova i ocjena njene mame najviše znače.

Tifa je svojoj kćerki rekao da sve što radi treba da radi srcem i ona se toga i pridržava. Isto ju je i upozorio da se od muzike koju ona pravi, na ovim našim područjima ne može živjeti, te da bi za nju bilo dobro da se pored muzike bavi i nekim drugim stvarima. Njena majka Liljana je za sebe rekla kako je vječiti student, te da je do sada promijenila nekoliko fakulteta, ali nakon što se teško razboljela, ovdašnja medicina nije imala rješenja za njen problem, pa je iz toga razloga krenula da se liječi nekim alternativnim metodama i počela je da se bavi homeopatijom.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here