Kako je krenula moda da se danas baš svako može podvrgnuti plastičnim operacijama, onda nasv iše i ne čudi što iz dana u dan možemo da vidimo sve veći broj javnih osoba koje su na sebi uradile skoro sve što se može i uraditi. Zato ne treba nikako da vas iznenadi kada slučajno u prolazu ugledate neku od javnih ličnosti bez šminke, koje jednostavno ne liče nikako na sebe. 

Kod današnjih voditelja to je itekako normalna stvar, a kada ih pitate gdje su radile operacije, ovdje ili u inostranstvu, onda će vam odgovoriti da nisu to nikada uradili, i da je sve stvar genetike? Međutim, ako pogledamo njihove fotke od prije samo par godina, onda vam apsolutno sve bude jasno, vidljive su korekcije na cijelom licu i da tu genetika nema veze sa životom. 

Mi se tako danas fokusiramo na voditeljicu TV Pink, koja je itekako gledana u posljednjih par godina, a radi se o super popularnoj Rijalda Karahasović. Rijalda se proslavila po učešćima u rijaliti programima, a onaje u tom periodu proglašena i seks bombom svoga vremena. Ako se sjećate njenog izgleda tada, biće vam jasno da je nadimak dobila i više nego opravdano. 

Međutim, prije nego što je upoznala današnjeg muža kmoji se bavi mutnim poslovima i koji je u nju uložio preko 60.000 eura, Rijalda je izgledala totalno drugačije. Da li vi vjerujete da je ovo jedna te ista osoba?