Jelena Đoković i Novak Đoković , zasigurno su jedan od najpoznatijih parova sa naše estrade , te neko ko privlači veliku pažnju javnosti . Mnogo se piše o njima kao paru , njihovom odnosu , a u poslednje vreme dosta smo pisali o tome kako Novakova majka nije za nači na na koji Jelena ogaja njihovu decu .

Samim ti zaključuje se da su im odnosi poprilično zategnuti , te da je Novak tu neko ko smiruje strasti sa obe strane . Nedavno je Jelena dala jednu ispovest , za domaće medija , a koja se tiče njihovih života , te istakla neke znimljive stvari , a javnost je najviše šokiralo to da Novak nije dobar otac.

Dakle , ona je naglasila koje su to razlike u roditeljstvu koje postoje izsmeđu njih dvoje , te dodala sledeće : – Moje poteškoće su bile te što sam želela da zaštitim decu, da im dam izbor da sami odluče da li žele ili ne žele da budu deo našeg javnog života koji je nužan kao posledica velikog uspeha, istorijskog uspeha koji je Novak postigao. Između ostalog moj muž možda nema takva razmišljanja, pa je trebalo naći kompromis. On je odrastao u uslovima gde je sanjao da bude voljen, viđen, da stoji na vrhu sveta, da svi znaju za njega, dok sam ja sanjala potpuno drugačiji san. Ja sam želela da budem uspešna žena iz senke – započela je priču Jelena pa dodala zašto Novak možda nije savršen kao tata. Ostatak teksta možete pročitati klikom na ovaj link.