Popularni pop pjevač Saša Kovačević je jedan od najpoznatijih pjevača u našoj regiji. Osim svog zanosnog glasa , Saša plijeni pažnju i svojim zanosnim šarmom i izgledom , t je poznato da ga posebno vle pripadnice ljepšeg spola . Kako doznajemo , Saša Kovačević je trebao da ima koncert , a samo noć prije desilo se nešto loše po pjevačevo zdravlje. Naime , on je hitno dovezen u Urgentni centar zbog lošeg zdravstvenog stanja .

 

 

Po dolasku u meicinsku ustanovu Saša je bio vidno malaksao . Nakon što su mu uradili osnovne laboratorijske nalaze , krvnu sliku , doktor je zaključio da arametri nalaza nisu dobri , te su mu odah otvorili dosije i poslali ga na dalja ispitivanja. Detaljno je analizirano sve , i odmah su mu dali vitaminsku ifuiju da dođe sebi . Doktor je čak predlagao da Saša ostane zadržan na bolničkom liječenju , jer krvna slika nije bila baš sjajna.

 

 

Putem službenog Instagram profila , oglasio se Sašin tim , te objavio vijest o Sašinoj bolesti. Pjevač je otkazao koncert koji je bio zakazan .Nedavno je Saša pričao o Luku Blacku koji je bio predstavnik Srbije na Eurosongu , te je istakao kako je zadovoljan plasmanom . Saša je rekao da to nije vid muzike koju bi on privatno slušao , te da je sada na Evroviziji važno biti potpuno drugačiji , bilo da se radi o izgledu , ili muzici , te Saša smatra da više Evrovizija nije mjesto za izlaganje muzike. Saša Kovačević  se smatra jednim od najpoželjnijih neženja u Srbiji ali i u regiji. Međutima on je  nedavno uslikan sa svojom izabranicom , i mnoge obožavaeljke su se razočarale.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here