Poznata pjevačica Maja Berović je objelodanila da je u drugom stanju i da bi trebala u februaru mjesecu postati mama jednog dječaka. Ona je inače u vezi sa svojim suprugom od 17-e godine i iako su jako dugo zajedno, javnost o njemu ne zna skoro ništa. Njegovo ime je Alen Dragosav i njih dvoje su se upoznali na njenim nastupima koje je ona održavala iako je bila maloljetna.

Maja je primjetila da on dolazi na svaki njen nastup i malo pomalo se zaljubila u njega. Oni su vrlo brzo stupili u vezu a nedugo zatim su počeli i zajednički život. Maja koja je rođena u Ilijašu koji se nalazi u blizini Sarajeva a odrasla je u Bratuncu ima samohranu majku i jako teško joj je bilo da mami kaže da će živjeti sa nekim muškarcem nevjenčana. Iako je njenoj majci bilo jako teško da se odvoji od nje tako rano ipak nije stala na put Majinoj sreći.

Zahvaljujući Alenu i njegovoj i finansijskoj i moralnoj podršci i pomoći Maja je objavila i svoj prvi album. Njih dvoje su se vjenčali prije pet godina u Grčkoj u pravoslavnoj crkvi a to je bilo kada je Maja bila na vrhuncu svoje popularnosti. Ipak oni nisu krili svoje vjenčanje ali ga nisu ni najavljivali na sva zvona. Oboje su imali želju da se vjenčaju u pravoslavnoj crkvi i učinili su to na jednom za Maju, od najljepših grčkih ostrva Rodosu.

Kako Maja kaže za njen uspjeh je zaslužan pored nje najviše njen muž i njih dvoje su jedno drugom podrška u svemu. I sam Alen koji je na početku njihove veze bio vozač kamiona je uspio da ostvari veliki poslovni uspjeh a danas posjeduje svoje kamione i prema zvaničnom sajtu njegove firme ima 83 uposlena radnika.