Genetika je čudo i nekada je toliko jezivo koliko djeca znaju pokupiti od roditelja ne samo kada je izgled u pitanju nego kada se radi i o ponašanju i razmišljanju. Danas vam za primjer donosimo mladog Stefana Stevu, sina lijepe i talentovane glumice Ivane Žigon koja hvali svog sina na sve strane.

Stevo je nazvan po njenom ocu a dobila ga je sa 11 godina mlađim monahom po imenu Grigorije Brković koji danas drži i teniski klub. Ivana ne dijeli puno o svom privatnom životu što je pametno s obzirom na to da je ona slavna ličnost i da treba čuvati privatnost. Ona je pohvalila svog sina kao izuzetno pametno dijete koje je jako načitano i rječito te je često vrti oko malog prsta, što joj baš i ne ide u korist. Otkrila je da joj on na sve odgovori nekom mudrom poslovicom ili aforizmom i da mu ona popusti u svakoj situaciji.

Smatra da je ovo zatvaranje kruga jer je i ona bila takva kao dijete te je podijelila s medijima priču iz djetinjstva. Naime, Ivana je kao mala uspjela da ubijedi direktora škole da pehar dodijeli gubitničkom timu jer je za njega igrao momak koji se njoj tada sviđao.

Dodala je i da je sa bivšim mužem Grigorijem kojeg ona zove Griša u jako dobrom odnosu i da se trude ostati u što boljem odnosu kako bi njihov sin bio u zdravom okruženju i uopšte im nije teško održavati dobar odnos. Ivana je rekla da ga još uvijek smatra porodicom i da je Stevu naučio mnogo sportskih vještina od šaha do fudbala.