Sigurni smo da ste morali da čujete u skorije vrijeme za jedan od najvećih skandala na Hrvatskoj estradi, a radi o se ljubavnoj romansi koja je iznenadila sve ljude.

Pjevač Petar Grašo je poslije čak 23 godine ostavio svoju dugogodišnju djevojku Danijelu martinović, a oni su bili kao čitavu vječnost zajedno, dok je pjevač bio taj koji je sve to prekinuo.

Da bi čitava ta situacija bila samo gora, on je svoju dugogodišnju djevojku Danijelu ostavio zbog kćerke od Tončija Huljića koju on zna od malih nogu. Godinama je dolazio kod Tončija kući i oni su bili poslovno vezani jer je do sada on napisao mnogo hitova splićaninu, ali ipak je kćerka od Tončija postala prava djevojka i onda su se pojavile emocije između njih dvoje.

Već kao djevojčica od šest godina je ona bila glumica u spotu od Danijele Martinović, dok je ona sada sa pjevačem u vezi i oni zajedno žive u Zagrebu. U zadnjih par mjeseci se oni nisu baš oglašavali oko detalja njihove veze, a oni su išli samo na Grašinu američku turneju.

Marina Podgorski Petrov je menadžer od Petra i ona je potvrdila da će Grašo i Hana da postanu uskoro roditelji. Također je pored toga naglasila da oni neće davati nikakve izjave kada je to u pitanju jer oni žele da svoju privatnost zadrže samo za sebe. Sve ovo je prilično neočekivano bilo, a sada nam recite i koje je vaše mišljenje oko čitavog ovog slučaja.