U današnje vrijeme svijet je potpuno skrenuo sa uma što se tiče nekih osnovnih stvari. Nije više stvar nad kojom se možemo iznenaditi ako vidimo da dječak od 4 godine puši, ili od 7 da se drogira, puši marihuanu. Sve je palo pod loš uticaj društvenih mreža, i mladi su sve više pod lošim TV i internet sadržajima, pa nas više i ne čude takve stvari. 

Dnas govorimo o segmentu ljubavi koji see totalno izmjenio u posljednjih 10 godina. Sve je postala korist na ovaj ili onaj način, uglavnom su to brakovi i veze koje su za finansije i koje su postale jako bitan segment svakog društva u današnje vrijeme. Mi tako danas gobvorimo o jednom braku koji je jako brzo postao popularan u cijeloj Srbiji, a cijela priča se desila u Nišu. 

Kao što možete vidjeti u samom naslovu, danas govorimo o jednoj djevojci koja je uznemirila cijelo svoje selo kada je se udala za rođenog svekra? Tako je Nišlijka M.M(39) se prošle godine razvelaa od svog tadašnjeg muža i udala se za svoga svekra, to jeste muževog oca koji ima 75 godina, i to sve zbog penzije koju prima iz Njemaačke a koja iznosi za srpske standarde jaako solidnih 800 eura. 

Vjerovaali ili ne, iako se sudski razvela od svoga supruga, i dala se istim putem zaa njegovoga oca, ona je i dalje u braku sa svojim suprugom samo se na papiru vodi da je supruga od njegovoga oca. Cijelo selo ju je osudilo zbog cijelog slučaja, aali je onaa itekako prepredena tako da joj ostaje djedova penzija nakon njegove smrti.