Nataša Ninković je jedna od popularnijih i omiljenijih glumica u Srbiji, te je svi znaju po velikom broju uloga koje je ostvarila na filmu u serijama i u pozorištu, ali i po njenoj ljepoti. tako je ona nedavno bila gošća u jednoj TV emisiji gdje je otvoreno govorila o mnogim temama, te je spomenula i svoj rođendan kojeg je nedavno proslavila te je otkrila kako joj je sada u pedesetoj mnogo jasnije koje su mane , a koje su vrline u životu, kao i šta je razlog za sreću. Rekla je kako smatra da se dobro nosi sa zrelošću koje su joj donijele godine, te je sretna da je nekako uskladila svoje želje i mogućnosti. Priznala je da je u prošlosti imala trenutke kada je mislila da joj nešto fali, da mora više da radi da bi sve to postigla, a i danas kada je obuzmu takve misli, kaže da je njen muž brzo vrati na zemlju.

On je tada podsjeti da se okrene oko sebe i da vdi šta sve već ima, i onda ona shvati da je njen muž u pravu. Rekla je da je kao mlada stalno pisala dnevnik, i kada ih danas pročita shvaća da je ostvarila i više nego li je željela. Najteže joj padaju njeni sinovi Matija i Luka, jer su obojica odlučili da nastave sa školovanjem u inostranstvu i da svoju budućnost grade van Srbije, pa je priznala da je tražila i pomoć psihologa, dvije godine prije nego li je Matija otišao u Ameriku, da bi mogla da lakše podnese rastanak sa djecom

Matija je sada na pauzi u Srbiji, od godinu dana, te joj je mnogo lakše, a kada je prvi puta otišao, priznala je da dugo uopšte nije smjela da uđe u njegovu sobu. Priznala je i da voli da posjeti psihologa kada ima neku nedoumici i da to, po njoj, nije nikakva sramota.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here