Kao što je bila situacija prije 2 mjeseca sa proslavljenim glumcem i profesorom Mikom Antićem, tako i sada Srbiju potresa novi slučaj u kojem je u glavnoj ulozi proslavljeni glumac i bivši saborski zastupnik Branislav Lečić. još uvijek se ne zna da li te djevojke žele neku reklamu za sebe, ili je stvarno Branislv lečić toliko monstrum? 

Podsjećamo Danijela Štajnfeld je još prije 3 mjeseca snimila dokumentarac u kojem detaljno opisuje kako je na posljednjem projektu na kojem je radila sa branislavom lečićem, da ju je on brutalno silovao. Ona već duži period živi i radi u Americi, i kako kaže više nije htjela da šuti. Možda i ne bi ništa rekla da nije vidjela slučaj-Antić, koji je potresao cijelu Srbiju i ovaj dio Balkana. 

Kako Danijela navodi sve je krenulo od poslovnih poruka, a onda je krenulo sa malo prisnijim porukama, a pošto je igračla sa njim u predstavi nije nikako htjela da kvari raspoloženje pred istu. Kako ona navodi pred višim sudom u Beogradu, silovanje se ddesilo 22 maja 2012 godine, a samo 4 dana poslije imali su premijeru iste predstave. Samu predstavu je igrala u jako velikom šoku, a kako je navela u svome dokumentarcu, nije mogla da stoji od bolova poslije samog napastvovanja, koje se desilo u autu. 

Ona je čak prije par dana dala i veliki video intervju za Insider, koji je preniuo ovu boljni ispovijest mlade glumice. Kako je navela u Višem sudu u Beogradu, govorila je ne dok je mogla, a poslije je bilo i suviše kasno. Pogledajte i sami…