U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se našeg poznatog srpskog glumca a reč je o Nikoli Simiću. Iako iza sebe ima veliku karijeru , javnost ga zasigurno najviše pamti po ulozi iz filma Tesna koža. Naime , oni ga znaju kao izvanrednog komičara , a malo ko je upoznat sa tim da je se njegov stariji brat Slavko isto bavio glumom, te da je on zalužan što je on upovio u glumačke vode.

Sam Nikola je jednom prilikom ispričao za medije kako je upravo deset godina stariji Slavko na neki način odlučio o njegovoj profesiji. Naime Nikola je u nižim razredima gimnazije imao veliki talenat za slikanje i želio je da upiše u srednju umjetničku školu. Odlučio je da polaže prijemni u Novom Sadu gdje je tada živio njegov brat koji je radio kao profesor glume, a on je bio taj i koji mu je javio da nije prošao na prijemnom.

Naime , nakon te vesti Nikola upisuje Akademiju za glumu , te nakon nekoliko godina postaje jedan od najpoznatijih glumaca u državi. Također je istakao da je tek pred bratovu smrt saznao pravu istinu , jer mu je Slavko rekao kako ga je pozdravila neka žena kojoj je bilo jako žao što on ne ideu u muzičku školu. Nikola je shvatio da mu je brat prije mnogo godina slagao ali ga nije ništa želio pitati o tome jer je shvatao njegove razloge. On je smatrao da je Slavko želio da nastavi da živi sam u Novom Sadu i da ima svoju slobodu a Nikola bi mu bio samo smetnja.