Poznati pjevač Nikola Rokvić je praznike odlučio da proslavi sa svojim najbližima, pa je tako porodičnu slavu Svetog Stefana porodica obilježila po prvi put nakon što njegovog oca Marinka nema koji je preminuo 6. novembra 2021. godine.

“Na mnoga blaga i radosna leta svima koji slave. Divna pouka u zadnjim Stefanovim riječima, Gospode, ne uzmi im ovo za grijeh” Koliko smo mi u današnje vrijeme spremni da se pomolimo i blagoslovimo naše neprijatelje i gonitelje i to je novina koju donosi Hrišćanstvo. Ta novina čini da loši postanu bolji”, poručio je Nikola u opisu fotografije na kojoj je on pokazao dio atmosfere iz porodičnog doma”, napisao je pjevač.

Tako je i pjevač Nikola rekao da je porodica provela Banje veče kod Bojaninih roditelja, dok su oni Božić obilježili u Beogradu sa majkom Slavicom, bakom Ilkom, a isto tako je i bio brat Marko.

Nikola je u više navrata rekao kako on utjehu zbog toga što njegovog oca više nema da utjehu nalazi u svojoj porodici. “Ja sam snagu našao u porodici i djeci, svojoj supruzi i majci, bratu i prijateljima i sada me drži vjera i nada da je Marinko na nekom ljepšem mjestu”, rekao je Nikola Rokvić jednom prilikom za medije.

Sve to što se dogodilo poznatom pjevaču Marinku je za ljude bilo iznenada i on nije htio da javnost zna da je on bolestan pa je zbog toga i bilo iznenađujuće što je on napustio ovaj svijet, dok je i porodica tu njegovu tajnu sakrivala vješto.