Pjevačica Jelena Karleuša je već preko 10 godina u sretnom braku sa fudbalerom Duškom Tošićem. Njih dvoje su se odmah zaljubili jedno u drugo te se slobodno može reći da je to bila ljubav na prvi pogled između njih dvoje. Svoj brak i svoju vječnu ljubav krunisali su sa dvije kćerke, Atinom i Nikom Tošić.

Vjenčali su se 28. juna 2008. godine od tada, kako mnogi navode, nisu nikada više bili na tako dobroj svadbi kao što je to bila njihova svadba. Njih dvoje su najprije bili 2 godine u vezi, pa su tek onda stupili u brak. Jelena je bila u sedmom mjesecu trudnoće na veliki dan kada je izgovorila svoje sudbonosno da sa svojim suprugom, a tada je bila trudna sa starijom kćerkom Atinom.

Njihova svadba je bila fenomenalna, a kako je i ona sama rekla, oduvijek je maštala o tome da njena svadba bude kao iz najljepših Diznijevih bajki, te joj se to i ostvarilo. Ona se zaista potrudila da ovaj dan oboje, ali i svi gosti, zapamte kao jedan od ljepših dana, jer je ipak ovo bio njihov najljepši dan u zajedničkom životu. Njihova svadba održala se u jednom beogradskom hotelu, koji je imao čak i bazen u koji su svi počeli skakati na slavlju i žurci.

Jeleni je vjenčanicu kreirao Darko Kostić, njihov vjenčani kum. Ali se onda sve iskomplikovalo. Rekla je Jelena jednom prilikom da je on ponekad i neodgovoran, ali da je on njihov kum pa mu zato i opraštaju. Kada je bila u Turskoj, ona je imala predosjećaj da neće od te vjenčanice ništa biti, pa je sama sebi iskreirala haljinu. Nosila je bijelu svilu i sedam dana su joj šili čak 4 kilograma kristala na vjenčanicu. Razmijenili su i burme koje vrijede čak 5 hiljada eura, a goste su zabavljali Mina Kostić i Tropiko bend.