Nakon deset godina braka su se glavni pjevač tropiko benda Aleksandar Cvetković i pjevačica Jovana Pajić razveli, a zapravo je prva oko teme razvoda u medijima progovorila Jovana koja je sve to povrdila pa je zamolila ostale ljude da poštuju njihovu privatnost i naglasila je zapravo da su ona i Sale ostali u dobrim odnosima.

U više navrata su mediji govorili kako je on pokušavao spasiti svoj brak, pa da su oni išli na neke bračne terapije i kod savjetnika, dok je na kraju Jovana bila ta koja nije mogla više to izdržati pa je zatražila razvod.

Njihove komšije su zapravo govorile kako su se njima čili Sale i Jovana kao skladan par, pa i da su oni brinuli o svojim kćerkama i da su oni izgledali kao da su sretni, pa da niko od njih nije mogao primijetiti da stvari nisu baš najbolje između njih.

Jedan snimak iz emisije je pokazao da je par imao već prošle godine probleme, pa su tako bili u gosti u emisiji i tada je Sale zapjevao “Ako ti je do mene”, dok je u jednom trenutku Jovana pustila suzu i čitavo vrijeme je bila tužna.

U jednom momentu se moglo primijetiti kada je on pjevao stihove “Kažem, nisam sa njom, zar da se kunem ponovo”, da se tada okrenuo Jovani i prekrstio, pa su svi mogli da vide da Jovani nije bilo baš dobro kada je pjevao, a što možete i sami da pogledate u videu ispod pa ćete se sami moći uvjeriti da nešto nije već tada bilo kako treba.