Porodica Đoković svakako spada među najpoznatije, najpopularnije i najmoćnije porodice u Srbiji, a tu prije svega mislimo na Novaka Đokovića koji je svakako jedan od najboljih sportista Srbije svih vremena, a mnogi će reći i najbolji. Zatim su tu i njegovi roditelji Srđan i Dijana, pa Novakova braća, ali svakako tu je i Novakova supruga Jelena, sa kojom Novak ima sina i kćerku, a koja je po mnogima siva eminencija u porodici Đoković i koja utiče na mnoge načine na Novakov život, a najviše pozitivno, mada se mnogima i ne sviđa što je Novak možda i previše ovisan o Jeleni.

Jelena je veoma često na društvenim mrežama i u medijima tema raznih rasprava, anajviše zbog svoga stajlinga koji je najčešće opušten i neobavezan, što mnogima smeta Ovoga puta je Jelena baš zablistala u novogodišnjoj noći. Poznato je za nju da ona i ne voli previše šminke, kao ni raskošne haljine i toalete, ali je ovoga puta iznenadila i samu sebe, kao i sve druge koji prate njen rad. Jelena je ovoga puta odlučila da zablista u novogodišnjem ruhu. Tako se odlučila za  scensku šminku i crnu elegantnu haljinu, a imala je i poruku za sve pratioce:

” Jedan od onih trenutaka u 2022. kada je bilo zabavno i drugačije. Osvrćući se na godinu… Mogu da se nasmijem znajući da sam toliko porastao” – napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj izgleda drugačije u odnosu na ranija pojavljivanja u medijima, a isto tako i na društvenim mrežama. Inače, primjećuje se da se Jelena u posljednje vrijeme pojavljuje u elegantnim kombinacijama, što prije i nije radila, pa je tako zablistala na nekoliko događaja u godini iza nas. Ipak, mnogi misle da je ova novogodišnja kombinacija nadmašila sve prethodne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here