U nastavku današnjeg članka ponovo se dotičemo teme rihjalitija , a kako znamo zasigurno najpoznatiji i najpopularniji na našim prostorima je rijaliti Zadruga , a koji ove godine broji petu sezonu. Dakle , odavbno je jasno da je rijaliti program najbolje mesto da se ispromovišete , odnosno izađete iz anonimnosti.

Međutim, može se reći da to učesnici često prebukvalno shvate , pa pokažu i ono što ne bi trebali. Jedna od svakako najkontraveznijih zadrugarki u ovoj sezoni je Dalila Dragojević , koja je u ovaj rijaliti ušla kao čestita žena , a izaći će sve osim toga . Naime , do sada je pokazala blud i nemoral , te verujemo da nema potrebe d napominjemo kakav odnos ima nakon što je javno pred kamerama raskrstila brak. Njen odnos sa Carem je mnogima poznat , a nedavno je kako saznajemo ponovo usledila još jedna svađa nakon mnogo njih. Filip Car prišao je Dalili Dragojević nakon što ju je udario flašom. – Nećeš mene naterati na ludilo, nećeš! Ja sam precizno govorila za sve što sam pitala. O meni je čovek pričao, o meni – urlala je Dalila.

Naime , ona je na iznenađenje mnogih istakla kako ne voli i kako je ovo sve vreme bila igra sa njim. Filip Car je poludeo kada je sve to čuo i počeo je da besni više nego inače. – Nikada te volela nisam! Nikada te u životu volela nisam. Tebe tvoja mama ne voli, a ne da te neko drugi voli! – Klošara kao ti na svakom ćošku! Nikada te nisam volela, nikada! Nasilniče i siledžijo! – urlala je Dragojevićka.