Sigurno najomiljeniji pjevač narodne muzike je bio Džej Ramadanovski koji je preminuo prije nepunu godinu dana od srčanog udara. Koliko je bio voljen moglo se vidjeti po objavama njegovih fanova ali i kolega na društvenim mrežama koji su se na ovaj način opraštale od njega.

Džej nikada nije imao sretan život i pored toga što je odrastao u siromaštvu on je preživio i nekoliko tragedija koje su ga zauvijek promijenile. Jedna od njih je ubistvo njegove sestre Šeherezade koje se desilo u Crnoj Gori 2003. godine a koje je naručio i lično mu prisustvovao njihov sestrić, sin njihove najstarije sestre.

Nakon njene smrti je Džejev rođak ispričao da se nije znalo da li je porodici bilo strašnije to što su je izgubili ili što je sve počinio njihov rod. Džej je bio taj koi je morao da identifikuje tijelo svoje sestre i iako se kao dijete koje je odraslo u domu a i poslije nagledao svega ovo ga je dotuklo. Sestru je uspio da prepozna po lančiću koji je imala na desnoj nozi jer je njen leš kada je pronađen već bio u fazi raspadanja.

I sam Džej je jednom prilikom govorio o cijeloj ovoj tragediji i rekao je kako je Šeherezada nestala dok se vraćala iz Italije gdje je živjela. Nakon što je svojim kolima krenula prema Crnoj Gori izgubio joj se svaki trag i njen muž italijan i Džej su je tražili mjesecima. Nestanak su prijavili i policiji i Interpol se uključio u cijeli slučaj ali nisu uspjeli da riješe misteriju. Na kraju se saznalo da je njihov sestrić dugo planirao i unajmio dva momka da je ubiju a razlog je bilo korisoljublje jer je on imao ovlast da vodi njene poslove u Beogradu i kako je pronevjerio nekih 10 hiljada eura on je odlučio da je smakne.