Nakon Bora Drljače i Džeja Ramadanovskog u prošloj godini, ove godine nas je sredinom februara mjeseca napustio i veliki Đorđe Balašević. Tako, kako prolazi dan za danom, sve je više i više osoba, uz čije smo filmove i muziku odrastali. jučer opet šokantba vijest iz Beograda, gdje je na žalost u 85 godini preminuo veliki pjevač Predrag Živković Tozovac. 

Bez obzira kojoj generaciji pripadali, nema šanse da niste čuli za “Oči jedne žene”, “Mirjana” ili “Vlajka”. čovjek je bio hodajući evergrin, i zato je njegova smrt pogodila cijeli Balkan. Jučer i danas društvene mreže jednostavno gore od postova i objava njegovih kolega, koje se jednostavno pomiriti da njega više nema među nama. 

Podsjećamo, on je još prije nešto više od 14 dana primljen na infektivnu kliniku u Beogradu zbog problema sa oba plućna krila, tako da je bio na kisiku svo vrijeme, i došao je u jako teškoj situaciji u bolnicu “Dragiša Mišović”. Međutim, posljednjih 7 dana, prema riječima njegove supruge, situacija je išla ka boljem, i već su dobili i instrukcije da moraju odmah ići u Banju za oporavak, a onda je stigla vijest kao grom iz vedra neba. 

Danas se oglasio i njegov jako dobar kolega, Era Ojdanić, koji je rekao da je bio pravi boem, i da su zajedno imali jako velikih nastupa. Prisjeća se i toga iako je stariji od njega, da su zajedno uživali po nastupima kada su se nabacivali puno mlađim kolegicama, i može se reći da je Tozovac imao itekako puno uspjeha u svemu tome. Vaša mišljenja o Tozovcu?