U posljednjih godinu dana je najpoznatija voditeljka u Srbiji Jovana Jeremić koja je sa trona skinula svoju imenjakinju Jovanu Joksimović. Jeremićka je postala poznata po svojim lapsusima koje je imala dosta često u jutarnjem programu koji je vodila na TV Hepi a i izjavama koje je davala u medijima i objavama na društvenim mrežama koje su znale da podignu veliku prašinu u javnosti.

Posebno je ostala upamćena ona kako Jovana nije kao ostale srpkinje i kako ona ne kuva, ne pere i ne čisti te ne farba jaja nego se bavi svojom karijerom. Kada je ljetos dala otkaz na TV Hepi mediji su danima pisali o tome i nagađali koji je razlog u pitanju iako je sama voditeljka rekla da to radi zbog svoje kćerkice koju je zapostavljala zbog posla.

Nakon odmora od dva mjeseca ona je prihvatila ponudu Željka Mitrovića i počela je da vodi jutarnji program na TV Pink ali je i dalje jako interesantna javnosti i medijima pa je tako primjećeno da je prije izvjesnog vremena uklonila prezime svog muža sa društvenih mreža i počelo se šuškati o njenom razvodu.

Ona je prije dva dana te glasine i potvrdila i priznala da se razvodi a kao razlog je navela različite ambicije koje imaju. Dodala je da su njih dvoje i dalje najbolji prijatelji i da će tako i ostati. Napomenula je da ga nikada nije prevarila niti je on nju, ali jednostavno su shvatili da imaju različite energije. Kada je u pitanju podjela imovine, toga u njihovom slučaju neće biti jer se zna šta je čije.