Danas se , kao i inače dotičemo naših javnih ličnosti . Naime , Novak i Jelena Đoković glase za jedan od najpopularnijih , ali isto tako i najskladnijih bračnih parova , kada je u pitanju naša domaća scena. Njihova ljuba datira još od srednjoškolskih dana , koju su krunisali brakom , te dobili dvoje predivne dece.

Jelena ističe da se trudi da ih odgaja na svoj način , te se ne vodim onim što su naši stari radili , te da nije mišljenja da batina može da reši sve probleme , više je za razgovor o datom problemu. Definitivno to nisu deca koja su naučena da rastu na slatkišima , za sad im je plan online školovanje , te da odbijaju činjenicu da se njihova deca ubudućnosti eksponiraju javno, te smatraju da to može da bude njihov izbor , te da ukoliko se u budućnosti odluče za neki vid javnog posla , oni će biti tu da ih podrže.

Novak Đoković važi za jednog od najboljih sportista celoga sveta , a prema procenama stručnjaka , on je do sada profitirao preko 150 miliona dolara. Shodno time , u mogućnosti su da sebi i svojoj deci pruže odlične uslove za život. Imaju nekoliko nekretnina, a pored MArbelje u Španiji, i MOnte Karla u Francuskoj, oni imaju i dva luks stana u Americi, i to konkretno u Nju Jorku i Majamiju. Sada su također inkasirali za jednu luks kuću u luks naselju Soho, gde samo milijarderi žive. Za nju su izdvojili skoro 24 mil. dolara , a slika kako je uređena svima oduzima dah. Mnogi bi postavili pitanje , ako Novak prestane da radi , te samim tim i prihodi opadnu , kako će da žive na svim tim mestima ?