Jedna od najpoznatijih voditeljki koja je na našoj javnoj sceni dugo vremena je svakako Sanja Marinković. Nju možemo da gledamo na malim ekranima često, jer vodi jednu od najgledanijih emisija Magazin In subotom na Pink televiziji. Nju mnogo ljudi prati na njenim društvenim mrežama, gdje svaki dan objavljuje fotografije i video zapise iz svog svakodnevnog života.

Obično je na televiziji uvijek sređena, jer i vodi posao u kakvom treba biti dotjerana i da je uvijek sređena. U emsiji Magazin In ona nasmije mnoge gledatelje ali i goste, ali i razgovaraju o nekim životnim temama. Ovaj put, odlučila je da na svom instagram profilu podijeli svoju fotografiju na kojoj nema ni gram šminke, niti bilo šta od glamura i sjaja u kakvom je obično viđamo.

Ne objavljuje Sanja toliko često slike svoje gdje nije sređena pa su se mnogi iznenadili zbog ovog poteza. Mišljenja su u komentarima bila podijeljena, mnogima se sviđa Sanjin prirodni izgled, dok je bilo i negativnih komentara na račun njenog izgleda bez šminke. Sanja Marinković je vrlo specifična po svom vođenju emisija, te kod nje nikada nije monotona emisija.

Uvijek je više gostiju u isto vrijeme u emisiji, te pričaju o uopštenim životnim temama, gdje svako ima priliku da podijeli svoje iskustvo vezano za temu, ali i mišljenje. Sanja Marinković je snimila video zapis prije i poslije nego što je stavila neke proizvode za uljepšavanje. Izgleda kao da je radila reklamu za određeni proizvod, gdje je morala da se pojavi bez šminke u njoj. Šta vi mislite o ovome?