U nastavku današnjeg članka posvetit ćemo vreme zdravlju , a koje znamo da je jako bitno za normalno funkcionisanje svakog čoveka. Iako smo pre 3 godine uplovili u pandemiju korona virusa , te smo i dalje u strahu od bilo koje takvog vida , ponovo nam strah uliva novi soj virusa , a to je majmunska groznica .

Iako sada nije opasna po ljude , trebamo biti oprezni , jer je do sada u kratko vreme zahvatila tri kontinenta. U vremenu u kojem živimo , kada je brza hrana na visokoj lestvvici ishrane , te je samim tim jako teško voditi zdrav život i određeni režim ishrane , a naravno i pored svakodnevnih obaveza koje svi posedujemo. Jasno nam je da je zdrava ishrana i skupa ishrana , pa samim ti u današnjem vremenu u kojem živimo , svesni smo da nema bas svako sredstava da kupuje posebne narmirnice.

Ono što ljekari oduvek preporučuju , a to je da se obraća pažnja na signale koje telo šalje , te da obavezno treba reagovati na sim tome i obratiti se nadležnima , pa čak i kada su oni banalni. Jetra je itekako bitna za ljudski organizam, a ona dok spavate čisti vaše komplet telo od toksina, koji su se u vama nakupili u toku jednoga dana. Kako se preporučuje , za normalno funkcionisanje , potrebno je da se barem na dnevnom nivou , jedna čaša unosi u organizam , jer je ona dobra za mnogo toga , a pogotovo kada je u pitanju zdravlje jetre. Također , sjemenke papaje su jako zdrave , a na dnevnom nivou se preporučuje konzumiranje barem pet.