Prije 2 dana smo imali sličan članak, koji je predstavio cijeli jedan slučaj a koji se riješio uz pomoć nadzornih kamera. To je bila situacija iz Beograda, gdje je uhapšen mladić N.M od 19 godina koji je u prethodnih 7 dana prestrašio 5 tinejdžerki, tako što ih je čekao u ulazu i skidao svoje pantole. Na sreću nijednu djevojčicu nije seksualno iskoristio. 

Mnogo se slučajeva iz crne hronike jako jednostavno i brzo riješi uz pomoć samog video nadzora. Danas vam tako donosimo jedan jako zanimljiv slučaj koji se desio u Bratislavi, a u čijim glavnim ulogama je bio niko drugi do jedan srbin. Sve se desilo u petak navečer, kada je u sitnim satima jedan čovjek krenuo da opljačka benzinsku pumpu, ali ga je radnik jako brzo spriječio da učini to djelo. 

On je tako od radnika zatražio novac, oni su rekli da nema šanse da mu daju, da bi on preskočio pult i udario jednog radnika bokserom u lice. Tada je 24 godišnji srbin uđao u kancelariju gdje je iz sefa krenuo da uzme cijeli pazar. Onda se iz sasvim druge prostorije pojavila nepoznata žena, te ga je krenula oralno da zadovoljava. 

Policija je jako brzo reagovala, a kada je stigla na lice mjesta, jednostavno je zatekla 24 godišnjeg muškarca na podu. Izgleda da mu je užitak puno bio važniji od same pljačke. 36 godišnja čehinja je ni kriva ni dužna uspjela da zaustavi pljačku na jedan jako specifičan način.