Zora Pajić je učesnica iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ali iz prošle sezone. Do sada je ona imala jedno izlaganje gdje je ona odlučila i da se malo prisjeti svog tadašnjeg iskustva koje je tamo imala i sigurni smo da ovakve stvari do sada niste mogli pročitati.

Spomenula je da joj je sada veoma žao što nije učesnica u takmičenju zbog toga što je član žirija Ceca Ražnatović, dok je ona istakla da su prošle sezone tokom takmičenja bile razne stvari koje su se izdešavale.

Isto je napomenula da je u jednom momentu kada je bila u muzičkom tamičenju sa kandidatom po imenu Selim bila veoma razočarana. Tada su svi pisali o tome da je Viki Miljković koja je bila član žirija i u to vrijeme mislila da je njen zvučnik ugašen i da nije ozvučena, pa je tada rekla ostalim članovima da oni trebaju glasati za njenog kandidata, a ne za nju.

Tada je i sama rekla da joj nikako nije bilo drago što je to čula i da bi voljela da to nije čula, pa je to i dovelo ovu mladu takmičarku do lošeg stanja. Svakog narednog kruga je ona bila u baražima i skroz joj je motivacija pala i nekako se osjećala da sve to radi uzalud jer je znala šta će da se desi.

Spomenula je da je jjedva izdržala do finala, ali da je znala da mora da se izbori koliko može i da izdrži do finala kada je već bila daleko dogurala i kada je vjerovala u sebe, ali je imala tu prepreku koja joj je predstavljala problem.