Danas malo govorimo o srpskim svadbama koje su itekako uvek za pomenuti, jer se retko koja desi a da ne vidimo neki haos na istim. Verujemo da se svi sećate šporeta smederevca kao poklon mladom bračnom paru iz Srbije,m ili bojlera koji je dovučen na plesni podij. Ako tome dodamo i da se ponekad dese tuče ili skandali, onda vam je jasno o čemu zapravo i pričamo. 

Svadba o kojoj se priča na Redditu, zahvaljujući ispovesti jedne od gošći koja joj je prisustvovala, izazzvala je jako visoku dozu neverice, kod svih onih koji su je čuli, a postala je viraalna za jako kratko vreme. “Mlada i mladoženja su novac potrošili na salu koja je bila veoma skupa, i baš su se morali ispružiti da je plate, a mlada je takođe želela dizajniranu haljinu, pa su tako ostali bez novca za dodatno osoblje”, napisala je ova žena.

Venčanje je bilo predivno, sve dok gosti nisu počeli da traže još hrane, jer se štedelo na hrani, pošto su sve iskeširali za salu za venčanje. v”Oni su izbor i količinu hrane sveli na minimum jer, naravno, nisu imali novca, tako da su neki gosti ostali gladni, i već je počelo negodovanje među gostima”, piše ona. 

Međutim, to nije poenta cele današnje priče, jer ona i 9 drugih gostiju od mladenaca su dobili zadatak da operu sudove posle slavlja. Da, dobro ste pročitali celu ovu informaciju. Druga žena koja je bila gost na svadbi,m jednostavno nije htela da pere suđe, jer su dobili hrane kao da je užina u pitanju.