Bivša američka manekenka Elizabeth Hoad toliko se zasitila i razočarala u  muški rod, da se odlučila udati za svog šestogodišnjeg psa Logana, što je učinila početkom avgusta ove godine. Možda mislite da je ovo šala, ali podstaknuta mnogobrojnim propalim izlascima sa muškarcima, 49-godišnja Hoad se odlučila na poseban korak.

U katoličkoj crkvi je stala na “ludi kamen” sa svojim psom, zlatnim retriverom Loganom. Sudbonosno “DA” izgovorila je pred 20 zvanica i tom prilikom je nosila poseban prsten, dok je njen pas na sebi imao posebno odijelo specijalno krojeno za njega. Kuma i kum na vječanju bili su Ajax i Ber, dva psa rase Hasky njene najbolje prijateljice. Bivša manekenka se prije ovog čina dva puta vjerila, ali je oba puta vjenčanje bilo otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima, pa je u periodu u šest godina izašla ukupno 220 puta, ali ni tu nije imala sreće. Zatim je duboko razmišljala, analizirala sebe i shvatila da je cijela njena ljubav poklonjena cuki.  To je naravno i potvrdila, rekavši kako mislii da  je zato najbolje da se uda za Logana.

Dodala je kako je on nikada ne napušta, kao ni ona njega. Neki misle da je luda, a ona misli da je ovo sasvim normlano. Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog kućnog ljubimca. Prije nje je to uradila i Vilhelmina Kalagan, koja se za svog cuku udala 2009. godine. Baš taj slučaj je i inspirisao bivšu manekenku da se uda za svog retrivera.