Nakon prilično lijepog ljeta, dani su došli vrlo naglo i hladniji, tako da nismo ni imali prijelaz iz ljeta u jesen, a već smo imali vrlo niske jutarnje temperature tijekom noći. Sad smo uveliko u zimi, ali i dalje, čas je lijepo vrijeme, čas hladno. Zato se ujutro trebamo toplo odjenuti, a poslijepodne nam je već pretoplo u onome što nosimo, što mnogima stvara problem kako izaći i u čemu, a to može dovesti do prehlade i viroza, a to nikome ne treba. , pogotovo uz sve ove stvari vezane uz korona virus.

A u mnogim je kućama i stanovima prilično hladno jer sezona grijanja nije počela kako treba, pa mnogi znaju u džemperima ići spavati, a neki su već počeli koristiti grijalice ili klima uređaje.

Sretni su oni koji imaju vlastito centralno grijanje, ali to znači da su drva za ogrjev počeli trošiti ranije, a možda će im nedostajati nekih dana u drugom ili trećem mjesecu godine.

Mnogi zbog grijača i klima uređaja dobivaju velike račune za struju, a mi ćemo s vama podijeliti nekoliko trikova kako malo bolje zagrijati svoju sobu u stanu ili kući, a da ne potrošite više struje ili nešto treće.

Ako vam radijatori ne griju onako kako biste željeli, samo trebate uzeti foliju, zalijepiti je na karton veličine radijatora i sve to staviti iza vašeg radijatora. Tako će se toplina više reflektirati u unutrašnjost prostorije i u njoj će biti puno toplije

Ako ručak pripremate u pećnici, onda nakon što ispečete jelo, ostavite pećnicu otvorenom i dobit ćete barem na kratko vrlo topao prostor u svom stanu. Ako su vrata i prozori u vašem stanu starija, dobro je na dno vrata ili prozora staviti deke ili ručnike i tako ćete spriječiti ulazak hladnog zraka u vaš dom.