Poznata zvijezda Holiwuda Ashton Kucher, je imao toliko turbulentan život , da bi se o njemu i njegovom bratu blizancu mogao snimiti čak i film. Malo ko zna da Ashton ima brata blizanca , jer su njih dvojica potpuno različiti.

 

Mlađi brat Majkl , rođen je vrlo malen , da su ljekari sumnjali da će uopšte da preživi. Poslije su roditelji primjetili da se Majkl ne razvija kako bi trebao , da bi se kasnije otkrilo da on boluje od cerebralne paralize. Mjkl je imao i bolesno srce , pa je morao i na transplataciju srca. Bio je to težak period za čitavu porodicu.

Ashton je htio da bude donor svom bratu , jer se nije mogao naći odgovarajući donor , ali na kraju se to ipak desilo , pa su ova braća postala još bliskija. Ashton je odlučio da upiše studije biohemijskog inžinjera , kkao bi pronašao lijek koji bi pomogao njegovom bratu. Međutim život ga je odveo u drugom smjeru , postao je model u jednoj modnoj agenciji , a zatim i glumac. Međutim , bolest nije spriječila Majkla da se oženi i ima svoju porodicu , povremeno radi operacije srca , i uspješan je motivacioni govornik.  Braća Kucher su zbog prošlosti i dalje bliski , a Majkl je jednom prilikom rekao da svaki put kada se čuju telefonom , razgovor završe sa „Volim te“.