U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o svadbama, a koje su nekako tradicionalno zastupljene da se organizuju vikendom. Naime, iako je jako loša ekonomska situacija, kako kod nas, tako i u svetu, mladi se ne plaše budućnosti, te sve češće ulaze u brakove.

Upravo su Srpske svadbe mesto gdje možete da prisustvujete mnogo čemu, ali to na koncu pokaže samo koliko je naš narod duhovit. Podsećanja radi u poslednjih nekoliko godina na području Srbije organizovano je mnogo svadbi, a koje su propraćene raznim dešavanjima, pa je na nekim čak morala da interveniše i policija. Shodno s tim, kao što ste mogli da zakljuvite i sami po naslovu, danas vam donosimo jednu priču sa svadbe, a koja je se desila krajem prošlog mjeseca, tačnije prije nekoliko dana. Dakle, svadba je se održala u Užicama, a ženio je se poznati kočarkaš Petar Kutleši, te ne možemo a da ne napomenemo da je sve bilo itekako prelepom i posebno.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste da je umesto starog srpskog običaja da puca iz puške da pogodi jabuku, on je jednostavno morao da pogodi šut za tri poena, što je stvarno u opisu njegovog posla kojeg svaki dan radi. Da kle , u mladinom dvorištu je bio postavljen koš i tabla, a ono što je najvažnije jeste da njemu nije za drhtala ruka u najvažnijem šutu u karijeri. Vi nam u koemtare svako pišite vaša mišnjenja o ovome postupku gađanja koša .