U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o jednoj zanimljivoj priči ,a koja je se desila na jednom venčanhju naime , kada je reč o venčanjima , kao i uopšteno o svadbenim veseljima , to su svakako mesta gde se dešavaju posebne stvari . Naime , ono što je svakako zanimljivo jeste da su internet i društvene mreže pune raznih priča , a koje se tiču dešavanja na svadbama , a koje itekako mnoge mogu da nasmeju , odnosno neke i da šo kiraju. Dakle , jednostavvno je da se gosti opuste, pa samiim tiim alkohol odradi svoje , pa onda sve ostane hiistorija.

Naime ,tako se dei da neka situacija se danima prepričava komentaripe , a mi vam u natsavku , kao što ste već mogli da zaključite donosimo jednu neverovatnu priiču. Dakle , radi se o tome da je trenutak kada mlada ide do oltara poseban za svaku mladu , ali da to svakako može d apođe po zlu , a u šta je se upravo uverila mlada kojoj je venčanje moglo d abude upropašteno zbog fotografisanja.

Dakle , radi se o tome da je jedna gošća malo se više nagnula na stranu u cilju da uhvati što bolji kadar za slikanje ,a to je bio trneutak kada je mlada išla prem aoltaru , te je ona mislila da je ukrasna ograda čvrsta ,a onda je zajedno sa ogradom pala na crveni tepih koji vodi do oltara . Sva u šo ku odmah je se digla sa poda , a u tome joj je pomogao jedn mladić , dok su oganizatorke pokupile cveće.

https://www.instagram.com/p/B3w21wGDgXG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4c0fe748-0665-40bd-a5f3-f4b1a50dff99

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here