Svako od vas je barem jednom u svom životu čuo priču o nekoj ženi ili djevojci , koja je nekada bila siromašna i neupadljiva , ali se njena sreća preokrenula preko noći , i onda postala slavna i bogata. U današnjem lanku vam donosimo priču o jednoj ženi , po imenu  Susan Boyle , koja dolazi iz Velike Britanije , i preko noći je postala slavna.

Naime , Susan se prvo prijavila za poznatu TV emisiju „Britanija traži talenat“ , i svojom pojavom je prvo izazvala podsmjehe  i žirija i publike , a onda je svojim nastupom napravila haos na pozornici. Kada je Susan pustila glas , svi su ušutjeli . Na kraju je Susan pobijedila u toj sezoni , a nakon toga je snimila nekoliko albuma i do sada prodala desetke milijuna ploča.

Danas Susan ima 58 godina , i do sada je zaradila 22 milijuna funti , ali se nije puno promijenila , iako je mnogo radila na svom izgledu , ali kada je riječ o novcu nije postala otpad , kao što se to dešava sa veliki brojem ljudi , koji se obogate. Nastavila je život u svojoj vikendici , samo ju je malo preuredila , nije razmišljala o kupovini nikakvih luksuznih vila i stanova.