U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču , koja je mnoge zasmejala , ali ne i onog čiji je automobil bio u pitanju.Da je kleptomanija jako zastupljena svugde u svetu pokazuje i činjenica da se često , kako na internetu , tako i javnim oglasima vidi da je nekome otuđeno nešto , da li automobil ili upadom u privatne posede. Naime , krađa automobila je zastupjena kako u celom svetu tako i kod nas .

Te se često desi da čujemo da je nečiji otuđen ili provaljeno u njega pa oduzeti neki skupoceni delovi ili privatne stvari koje su se nalazile u istom. Međutim , krađa automobila u Velikoj Britanija je moglo bi se reći postala najbizarnija. Naime , nedavno je se desilo da je vlasnik svog automobila ,Audi q7 zatekao kradljivca kako ni manje ni više spava u njegovom automobilu , što je naravno odlučio odma da reaguje te pozvao policiju. Nime , kako pišu tamošnji mediji , već je najavljivano da je u navedeno području lopov koji ” operiše “.

Naime , vlasnik je zatekao lopova kako spava u nejgovom četverotočkašu , a provala je takođe zabeležena nadzornim kamerama . U pitanju je 42 muškarac , ali koji je se na iznenađenje mnogih pravdao da ništa nije uzeo , ali to je bilo uzalud. Ukrao je muzičke diskove, novac i druge predmete, pre nego što je zaspao, prenosi portal CarBuzz. Šta vi mislite o ovom postupku ?