Potraga za nestalim Hrvatom ne miruje, a podsjetit ćemo vas da je on sa svojih šest prijatelja došao u Beograd kako bi tamo mogli proslaviti Novu godinu, ali ipak se njemu od toga datuma gubi svaki trag.

Pojavili su se razni snimci, a na jednom od njih se vidi kako on bježi od nekoga i stalno se okretao pa je u jednom trenutku došao do Save i spustio se unutra, dok se poslije toga snimak jednostavno prekinuo.

Prema navodima stručnjaka, oni su rekli kako je nemoguće da na tome dijelu nema video nadzora od ostalih kamera pa se stekao utisak kao da neko nešto pokušava sakriti, sa čime se pojavila još veća misterija oko čitavog ovog slučaja.

Policija sa roniocima pretražuje Savu sve do Smedereva, ali ipak sve to nije baš pokazalo rezultate.

Mnogi su sada angažovani oko ovog slučaja, a Hrvatski mediji su došli do saznanja da su na samom ulazu u klub Gotik radili navijači Partizana koji su bili u kombinacijama sa ljudima od Velje nevolje.

Također su mediji i malo pogledali njegov instagram profil, gdje se stekao utisak da je Matej Periš pratio samo jednog Srbina, a on je zapravo pratio Novaka Đokovića, pa pored njega i Majk Tajsona, gdje se stie utisak da su mu oni bili najbolji sportisti ikada.

Hrvatska policija je također došla u Beograd kako bi pružili svoju pomoć i svi se nadaju da će uskoro da se vidi neki napredak u ovoj istrazi iako su mnoge stvari oko ovog slučaja prava misterija.