Jedna od najaktuelnijih , te najgledanijih emisija poslednjih godina jeste takmičenje Zbvezde Granda , gde takmičari iz raznih mesta dolaze da okušaju i predstave svoje pevačko umeće. Naime , kako znamo u subotu je se i zvanično završilo ovogodišnjo takmičenje , odnosno održano je finale , gde je predstavljen obogodišnji pobednik.

Od 16 takmičara, koliko ih je ukupno bilo u finalu, na kraju ostali su Nermin i Aleksandar Josofovski, da bi ubjedljivu pobjedu, sa velikom razlikom u broju glasova odnio Nermin, koji je prema mišljenju publike bio najbolji, i koji je ovu pobjedu sigurno zaslužio. Zasigurno niko od takmičara , kao i žirija nije krio sreću zbog njegove pobede , a ono što je neverovato jeste da ovaj mladić ima samo 19 godina. Zasigurno je bilo jasno da u ovoj finalnojh noći ,te po proglašenju pobednika ovaj takmičar nije znao šta ga je snašlo , te iako je nije očekivao radovao je se pobedi. Viki je naime njegova mentorka koja ga je kroz mesece vodia i dovela upravo do finala , te je jasno bila u šoku , pa mu je čak i na sceni pružila zagrljaj , ali i radovala se njegovoj sreći.

Zajedno sa Viki kao mentorom on je iz kruga u krug dobijao samo pohvale žirija , a finale je na njegovo umeće samo stavilo pečat. Ne sumnjamo da je najlepši trenutak kada su se po proglašenju i takmičari i žiri iskreno radovali Nerminovoj sreći , a nezapaženo je prošla i pesma koju je odpevao kao pobedničku. Naime , njemu je i u jednom trenutku izvođenja prišla i Ceca , koja ga je poljubila u obraz , te mu ostavila trag svog karmina . Ii Ceca je se iskreno radovala kao da je pobedio njen kandidat , što je pokazalo da među žirijem nema zle krvi.