Rijaliti ZAdruga 4 je ušla u svoj posljednji dan, zbog toga što je večeras veliko finale na programu, a poslije mjeseca septembra prošle godine, u finalu se našlo dosta osoba koje uopšte nisu bili favoriti za osvajanje prvog mjesta i to čak njih 23.

Svakako da je Kristijan Golubović bio favorit broj jedan za osvajanje glavne narade ali ga je Miljana Kulić toliko izbacila iz takta da je uspjela da ga izbaci iz rijalitija.

Ukoliko niste gledali snimak od prije dvije sedmice, Kristijan je nasjeo na njene provokacije, a kap koja je prelila čašu je bilo kada mu je opsovala mrtvu majku Milanku, a bivši osuđenik je tada totalno gubio živce. Krenuo je na nju da je udara, a razlog zašto je momentalno poslan kući je taj što je krenuo da udara obezbjeđenje. Napolju ga čeka dupla vatra, supruga Ivana koja ne želi da ga vidi, a i Kristina koja želi da bude s njim.

Što se tiče večerašnjeg finala, velika je nervoza pred finale, zbog toga što je sada kada su pred vratima pobjede, svi bi voljeli da budu pobjednici takmičenja. Miljana Kulić je svakako u izboru za top tri, a kako je kazala voljela bi da bude druga zato što će ta osoba prvi put u historiji takmičenja da dobije kuću na poklon, a onaj na prvom mjestu dobit će 50 hiljada eura.

Ali, sada je isplivao jedan vrlo kontradiktoran snimak od Kuličke i to malo prije nego što je ušla u ovu sezonu Zadruge. Miljana je dakle pravila neku salatu, a neimenovani muškarac joj je postavio nogu pod nos te ju je pitako “Da li mi smrde noge?”