Mnogo ljudi na našim prostorima vjeruje u uroke i gatke a jedan od njih je i Nenad koji je gostovao na TV Pinku i ispričao kako mu je još kao bebi jedna žena koja je došla u njihovu kuću, u pelene ubacila sedam zrna kukuruza i na taj način ga je uklela pa je on u sedmoj godini života doživio nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu.

On je ispričao da se tada igrao sa ostalom djecom kod svoje tetke i da je pao sa stepenica. Nije bio pri svijesti i tetka ga je odnijela u klinički centar gdje su ga ljekari pregledali i konstatovali da je upao u komu jer je imao unutrašnje krvarenje u mozgu. Šanse da preživi su bile pola pola a jedno vrijeme nakon što se probudio iz kome nije smio nikako da izlazi na sunce.

Nakon toga je čuo priču o kukuruzu i pelenama odnosno ukućani kažu da kada se on rodio i kada su ga donijeli kući, u njegovoj peleni je bilo sedam zrna kukuruza. Iako njegovi roditelji ne vjeruju u takve stvari nakon njegovog umalo kobnog pada u sedmoj godini su se zabrinuli.

Nakon ove nesreće Nenad je imao još niz drugih u kojima je pretrpio veliki broj udaraca u glavu a smatra i da ga tjera maler jer kako kaže kada se on uhvati za neku debelu granu koja bi izdržala i slona, ona pukne. Ispričao je i kako je godinama kasnije jedna nepoznata sestra zaustavila njegovu sestru i rekla joj da mora da popriča sa njom a tiče se Nenada. Ostatak pročitajte ovdje.