U posljednja 2 dana, u medijima ali i društvenim mrežama izašlo je jako puno članaka i istinitih priča koje su se pojavile na vaskrs u Srbiji, a koji su povezani sa nečim nadnaravnim. Prvo priča iz Prijepolja, gdje je jednom pčaelaru na krošnji drveta u njegovom dvorištu roj pčela napravio veliki krst. pa sve do one priče iz Loznice kada je čovjek koji je pekao prase u dvorištu, na panju se pojavio krst koji je gorio cijelo vrijeme, a nije izgorio. 

Za danas još jedna priča koja je povezana sa nedjeljom i sa Vaskrsom, a koja će vas sigurno možda malo i preplašiti, jer ovo što ćete da pročitate ne dešava se svaki dan. Vjerujemo da ste do sada jako puno puta pročitali vijest kako je u svijetu rođeno jako puno ljudi koji na sebi imaju neki božiji znak, ili im se on pojavio u vidu krsta na tijelu, ili čak i onih koji krvare u određene dane. 

Sada jedna priča iz Srbije, a čovjek se zove Nenad Paunović, koji ima 35 godina, i koji zadnjih 11 godina ima velike bolove po tijelu za Božić i za Vaskrs. Svaki ovaj praznik mu se pojavi krst na čelu, i to ujutro, a poslijepodne iz njega krene da curi krv. Sve je krenulo kada je bio na krštenju kod svoga kuma u crkvi. 

Sve ovo traje punih 7 dana, a čak je išao i doktoru, koji nemaju objašnjenje za ovakvu pojavu. On misli da je poseban i da je ovo božiji znak. Vaša mišljenja o svemu ovome?