Ljudi su društvena bića, i svako na svijetu želi da bude voljen ali i da iskreno voli.

Međutim, neko u tome ima više sreće a neko malo manje. Sve u svemu, za ljubav se treba istinski potruditi.

Jeste li nezadovoljni svojim ljubavnim životom? U lošoj ste vezi ili nikako da nađete pravog partnera? Veoma je moguće da treba nešto da promijenite u svojoj spavaćoj sobi.

Prema feng shui filozofiji uređenja prostora postoje neke određene stvari koje bi trebalo da izbacite, odnosno da unesete u prostoriju gdje se odvija cijela “akcija”, ukoliko želite da poboljšate vezu i privučete ljubav u svoj život.

Dobro pogledajte svoju spavaću sobu. Da li imate predmete u crvenoj ili u pink boji? Ukoliko nemate, odmah, istog trenutka ih nabavite. Smatra se da ove boje pospješuju strasti i prizivaju ljubav. Može to biti neka određena figurica, a nije loše i da odaberete posteljinu baš u ovim bojama.

Gdje se nalazi vaš krevet? Ukoliko je okrenut tako da vam stopala pokazuju na vrata, pomjerite ga. Ako nemate prostora za ovakvu izmjenu, napravite barijeru između kreveta i vrata, možete u vidu paravana ili čak neke komode.

Ukoliko u spavaćoj sobi imate nekakve stubove koji vas “sjeku” svojim oštrim ivicama, onda ih zaklonite biljkama. Inače cvijeće se ne preporučuje u ovim prostorijama zbog toga što negativno djeluje na ljubavno poslje, ali u ovom slučaju je dozvoljeno.

Kada usvojite i primjeti ove metode, vaš ljubavni život će se itekako poboljšati i konačno ćete pronaći ljubav svog života.