Vrlo dobro se zna sve o Ceci Ražnatović koja itekako ima nekretnina Krenućemo samo od njene rodne kuće u Žitorađu, u kojoj su još uvek njeni roditelji, i koju je renovirala pre samo nekoliko godina. Ako tome dodamo njenu višemilionsku viillku koja se nalazi na Dedinju, onda se može komptno reći da neće nikada imati problema za krov nad glavom.

Njena redovna destinacija svako leto jeste Kipar, gde je išla u poslednjih 10 godina, a onda je pre par godina odlučila da inveswtira, digla je krediti i kupila ogromnu vilu koja sse procenjuje na 3 miliona evra. Od svojih para je napravila i malu crkvu unutar samog dvorišta, gde ide na redvnu molitvu kada je tamo na odmoru. 

Sada je imala baš stresan period u poslednjih par meseci. Prvo je pomagala sinu Veljki kada se selio u Titel u kuću koju je dobio od punca i punice kao svadbeni dar, i tamo je odlučio da pobegne od gradske gužve i vreve, jer je bolje i za dete, ali i njega samoga kada se sprema za svoje bokserske mečeve. Nakon toga je usledilo i par koncerata, a kad je sve to završila, jednostavno je pokupila kofere i zapucala za Kipar, gde je već poslednjih 7 dana. 

Ono što je sve začudilo je to, da sa njom nije Bogdan, ali se očekuje da uskoro se i on njoj pridruži na ovom prelepom mestu. Pridružila joj se kuma Viki Miljković, koja ima firmu za renoviranje, i baš će joj ceca biti prva mušterija. Davala joj je i popust, ali srpska majka ne želi da zna, jer želi da plati puni izznos.