U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se javne scene kao i javnih ličnosti , te vam prenosimo najnovija dešavanja iz njihovih života. Naime , Vesna Radusinović je spisateljica, koja je javnosti postaala poznata kada je uplovila u ljubavni odnos sa Milomirem Marićem , urednikom i voditeljem Hapi televizije . Njega javnost zna kao nekog ko često dovodi goste u svoje emisije , kao i kada isti ti gosti daju šokantne izjave u kojima im se i on vrlo često pridruži.

Jednom prilikom je u svojoj emisiji ugostio Vojislava Šešelja , osuđenog ratnog zločinca , kojeg već jako dugo niko ne shvata za ozbiljnu osobu. Ono u šta javnost nije upućena jeste činjenica da su se Vesna i milomir upoznali kada je ona imala samo 15 godina , a svoju vezu su započeli tek kada je se razvela , te se sa svojim sinom doselila u Beograd. Kako saznajemo spojio ih je trenutak kada su ostvarili saradnju na jednom projektu , a iskre koje su se stvorile između njih su jako brzo planule , pa su nakon nekoliko meseci odlučili da žive zajedno. Oni smatraju da papir ne predstavlja ništa , pa svoju vezu nisu stavili pred matičara , jer jedino što im je važno jeste da imaju jedno drugo , i da su podrška jedno drugome u svemu.

To je se desilo i pre godinu dana kada je Vesni majka preminula , što je ona jako teško podnemla , a odradile i godine svoje pa je neminovno bilo da se Vesna uozbilji , te da ne posećuje više splavove i glumi boema kako je slučaj bio ranije. Da Vesna i dalje žali za svojom mladošću i prijašnjim vremenima pokazuje i činjenica da je nedavno na svom nalogu na internetu istakla da već dugo ne nosi crveni ruž , kao ni velike minđuše , a da je vreme i godine preuzele svoje. Međutim njen vedar duh i smisao za humor su ostali isti i ona kaže kako je to u redu jer vrijeme nosi svoje.