Kada pomenemo pjevačice, ili bilo koje druge javne ličnosti, oni su svijesni da je popularnost prodaja privatosti. Oni ne mogu da imaju nešto što će čuvati samo za sebe, ili mogu, ali jako kratko, jer se sve sazna jako brzo. Ukoliko oni sami ne kažu neke svoje detalje iz života, za to postoje izvori koji jako brzo progovore, ali široke narodne mase saznaju sve, kad tad.

Danas kako vidite prenosimo još jednu staru fotografiju, vama se jako puno sviđa igra pogađanja: ko se nalazi na fotografiji? Kada pogledate sami ,to je jedna jako simpatična djevojčica koja je na traktoru, da vam pomognemo, ona je danas jako popularna, a najviše zadnjih godina, ona vozi skupocijene automobile i svi znate zasigurno njene pjesme. Da li možete pogoditi o kome se zapravo radi? Pogledajte sliku koja je to pjevačica:

Neki su odmah pogodili da je ovo Tamara Milutinović, dok neki pišu da nikada ne bi pogodili da se o njoj radi.

Jednom prilikom je Tamara rekla da ima često borbu sa kilograma i da što se toga tiče ona oscilira. Ona je rekla da ne može jesti baš šta god poželi, a da nije inače sportski tip iako možda izgleda kao da trenira, dok je često bila situacija da od karijere nije imala vremena da se posveti treninzima.

Spomenula je samo da ponekada ode na trčanje, a da se nada da će promijeniti svoje navike u budućnosti i malo više da se bavi sportom. Sada nam recite vi šta mislite o ovome kako ona danas izgleda?